АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ:

 

частна линейка бърза помощ
частна линейка бърза помощ

ТАБЛИЦА ЗА РАСТОЯНИЯТА В КИЛОМЕТРИ МЕЖДУ ГРАДОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА

Разстояния между градовете в България и в Европа

ТАБЛИЦА ЗА ТАРИФНИТЕ РАСТОЯНИЯТА В КИЛОМЕТРИ МЕЖДУ ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ

частна линейка

НАШЕТО СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

В случай, че проявявате интерес от продължително партньорство с нас за медицинско осигуряване на прояви, организирани от Вашата организация, тогава това предложение е специално за Вас.

При сключване до края на месец март 2020 година на рамков договор за сътрудничество за медицинско осигуряване на мероприятия, предлагаме преференциална цена на осигуряване на линейка с екип:

  • За една линейка с единичен екип – лекар и шофьор, за мероприятие с продължителност до три часа – 150 лева. За всеки започнал час след третия – по 30 лв.
  • За две линейки с единичен екип всяка – по двама лекари и шофьори, за мероприятие с продължителност до три часа – 290 лева. За всеки започнал час след третия – по 55 лв.
  • За три линейки с единичен екип всяка – по трима лекари и шофьори, за мероприятие с продължителност до три часа – 530 лева. За всеки започнал час след третия – по 80 лв.

Цените са крайни без ДДС, тъй като не сме регистрирани по ЗДДС.

И ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ!

Харесайте страницата ни във Facebook на адрес www.facebook.com/lineikata.bg и спечелете ваучер за 10%  отстъпка от цената на транспорта с линейка за София и страната, валиден до 31.03.2020 г.!

За целта, след като харесате страницата ни, на лично съобщение изпратете имената и имейла си, за да Ви изпратим ваучера.

error: Content is protected !!